Beházasodik-e a világ leggazdagabb emberének családjába ez az egyiptomi fiú?

Ezt kérdezgetik a bulvárlapok szerte a Közel-Keleten Nayel Nassarról. A fiatalember nem egyszer kapták már lencsevégre Jennifer Gates-szel. Sőt, magával a papával, Bill Gates-szel is.

A két fiatal románcáról a francia napilap, a Le Parisien számolt be először. Pontosabban arról, hogy az egyiptomi férfi a Gates-családdal közösen vett részt a 12. nemzetközi díjugrató versenyen. Részleteket a lap nem árult el Nayel Massarról, azt viszont igen, hogy Jennifer Gates erőteljesen érdeklődik iránta és ez kölcsönös. Már több sporteseményen is készültek róluk közös fotók Bill Gates társaságában.

bill

A fiatalember egyébként a kaliforniai Stanford Egyetemen hallgat vállalatigazgatást és közgazdaságtudományokat. A szaúdi Al Arabiya hírtévé azt is kinyomozta, hogy 26 éves. Egyiptomi szülei Kuvaitban dolgoztak, ő is ott töltötte a gyerekkorát. Lovagol, különböző világkupákon indult, főként azután, hogy a családja 2009-ben Kaliforniába költözött. Idén februárban meg is nyerte a Longines kupáját Új-Zélandon. Az angolon és az arabon kívül folyékonyan beszél franciául is.

nasser

A két fiatalt, Nayelt és a most 17 éves Jennifert a lovaglás hozta össze. A Le Parisian szerint várhatóan rövidesen nyilvánosságra is hozzák azt, hogy egy párt alkotnak.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez