Segítene? Vegyen terepjárót!

Nem vesz zsákbamacskát, aki megvásárolja a Magyar Afrika Társaság (AHU) tízéves Ford Rangerét. A jótékonysági árverésre bocsátott igazi munkaautót a Totalcar munkatársa tesztelte.

A kocsit eddig a Magyar Afrika Társaság használta. Most azonban kalapács alá került. Azért adják el, hogy ezzel is közelebb jussanak régi álmuk megvalósításához: munkába állíthassák a saját mentőautójukat. Ezúttal nem Afrikában, hanem idehaza. Hogy aztán önkéntes mentőtisztekkel, orvosokkal, ápolókkal szolgálatba állhassanak Magyarországon is. Erről a küldetésről IDE kattintva mindent megtalálnak – akár a képzésekről, akár a mentő majdani tevékenységéről szeretnének többet tudni.

A terepjárót az utolsó poricikájáig kipróbálta, átvizsgálta és értékelte a totalcar.hu. A tesztről ITT olvashatnak. Annyit elárulhatunk: hibát nem nagyon találtak a 2008-as Ford Rangeren. Sőt, kifejezetten meglepődtek a kocsi jó állapotán. Egy szó, mint száz: azoknak ajánlják, akik egy mindenes munkásautót keresnék, melynek az sem akadály, ha olykor földútra, könnyebb terepre téved. Meg azoknak, akik autóvásárlással jótékonykodnának.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez