Ilyen új luxus óceánjárók szelik majd a habokat 2018-ban

Nemcsak nagyobbak, de felszereltségükben is egyre több extrát vonultatnak majd fel. Sőt: a szórakozási lehetőségek is bővülnek jövőre azoknak, akik meg tudják fizetni a luxusutakat.

Az óceánjáró luxushajók folyamatosan versengenek az utasok kegyeiért, nem csoda hát, hogy szinte havonta jelenti be valamelyik cég, hogy kijön egy nagyobb, még több csillogást és kényelmet nyújtó úttal.

A Celebrity Cruises például új hajójával, az Edge-dzsel teljesen új szintre emeli a luxus fogalmát. A Karib-térségben mozgó, 2918 utast befogadó hajó oldalán saját bár üzemel majd a vízen lebegve, amit „Varázsszőnyeg” névre kereszteltek, az Éden pedig nevéhez méltó kilátást nyújt majd a hajón utazóknak, több ezer négyzetméternyi üvegfelületével. A kabinok is bővíthetők, így az embernek olyan érzése lehet, mintha a szabad ég alatt töltené az éjszakát. A futás szerelmeseit pedig egy több szintes kocogópálya várja majd az Edge luxushajón.

Az MSC Seaview a legtökéletesebb kilátás címével büszkélkedhet majd, ha elindul decemberben az első útjára a Földközi-tenger térségébe és Dél-Amerikába. A fedélzeten ugyanis panorámaliftek, 360 fokban bejárható sétány, üvegfelületek sokasága és hatalmas vízipark várják majd a látogatókat.

A Royal Caribbean a Symphony of the Seas, azaz a Tengerek szimfóniája fantázianevet adta új hajójának, amely méreteivel és felszereltségével is kivívhatja az utazók elismerését. 6780 ember befogadására alkalmas, 230.000 tonnát nyom és a valaha volt legnagyobb óceánjáró címére pályázik. Fedélzetén a legnagyobb csúszdával, szörfszimulátorral, két sziklafallal, aquaparkkal indul majd útnak hamarosan a Karib-térség és Európa vizein.

Fotó: Facebook – Royal Caribbean International

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez