Látni akarták, milyen a túlvilág – öngyilkos lett egy pár Egyiptomban

Az ír nő és egyiptomi férje egy barátjuk hurghadai villájának úszómedencéjébe fojtotta magát.

A Vörös-tengeri biztonsági erők parancsnoka, Hasszam Kamal vezérőrnagy arról számolt be a sajtónak, hogy a 43 éves egyiptomi programozó és 60 éves felesége azt akarta megtudni, mi van a halál után. Amikor megtalálták őket a vízben, mindkettőjük lába és keze össze volt kötve. Először bűncselekményre gyanakodtak a rendőrök, de a villából semmi nem tűnt el és semmi jele nem volt annak, hogy a páron kívül más is járt volna ott. Ujjlenyomatokat is csak tőlük találtak.

Rábukkantak viszont egy videóra, melyen elmesélik, hogy azért fogják megölni magukat, mert tudni akarják, mi van a túlvilágon. Egy üzenetet is hagytak, a következő szöveggel: “Drágám, ez az utolsó éjszakánk ezen a világon, holnap már angyalok leszünk az égben. A lelkünk nem boldog a Földön, és rászolgált arra, hogy boldog örök életet éljen.”

Aztán búvárruhába bújtak és nehéz láncokat erősítettek a nyakuk köré, összekötözték kezüket-lábukat, úgy ugrottak a medencébe. Melynek közepére kamerát szereltek és felvettek mindent – írja az Al Arabiya hírtelevízió internetes oldala.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez