Szexrabszolgaság Angliában: több ezer férfi erőszakolt meg

15 évig volt szexrabszolga egy ázsiai banda fogságában egy fiatal brit nő Angliában, ahol most könyvet adott ki viszontagságos életéről. Please Let Me Go! a könyv címe, a szerző Caitlin Spencer.

Ez persze álnév, mert a fiatal nő retteg a banda bosszújától. Szerinte fiatal fehér lányokra vadásznak ázsiai bandák Nagy-Britanniában, ahol a kábítószer hatására engedelmes szexrabszolgákat nevelnek belőlük.

konyv

Nemrég Newcastle városában lepleztek le egy ilyen csoportot, mely egy nőből és 17 férfiból állt. A kábítószer segítségével szexrabszolgává tett lányokat azután árusították a piacon, elsősorban ázsiai és afrikai muzulmán vevőknek, akik különben nem igen juthattak volna fehér nőkhöz Nagy-Britanniában. “Több ezer férfi erőszakolt meg. Hét abortuszom és két vetélésem volt! Két gyereket szültem nem a saját akaratomból. Amikor a lányom növekedni kezdett, akkor a banda rá is kivetette a hálóját. Mikor védelmezni akartam, akkor azt mondták: jó, lemondunk róla, de akkor szerezz helyette egy másik fehér lányt!”

A szerző leírja, hogy hiába ment a rendőrségre segítségért, mert ott azt mondták neki: prosti vagy! Örülj, hogy nem sittelünk le! Végül 15 év szexrabszolgaság után a fiatal nő kiszabadult egy jogvédő szervezet segítségével. Egy újságíróval együtt  könyvet írt a sorsáról, mely szerinte sok más fiatal fehér lány végzete is Nagy-Britanniában. A kallódó fiatal lányok ázsiai bandák fogságába kerülnek és mert kábítószerfüggők lettek, nem tudnak onnan szabadulni. A könyv szerzője törvényt sürget a lánykereskedő bandák ellen, melyek sok lányt szexrabszolgaként tartanak Nagy-Britanniában a 21. században.

Forrás: Daily Mail

Fotó: Flickr

(Visited 2 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez