Így lepte meg George Clooney és családja egy nemzetközi járat utasait

Az ikrekkel együtt utaztak a repülőgépen, és arra az esetre is gondoltak a híres szülők, ha a 6 hónapos kicsik sírni kezdenének.

Csecsemővel utazni a repülőn sosem egyszerű, hiszen ha a baba sírni kezd, azt a többi utasnak is hallgatnia kell – akár órákon keresztül. Ezzel valószínűleg tisztában volt George Clooney és felesége, Amal is, amikor a közelmúltban 6 hónapos ikreikkel bevállaltak egy hosszú repülőutat az Egyesült Államokból az Egyesült Királyságba.

A Page Six-nek nyilatkozó források szerint a sztárpár a menetrendszerinti járat első osztályán helyet foglaló összes utasnak – köztük Quentin Tarantinónak is – adott ajándékba egy zajszűrővel ellátott fejhallgatót, arra az esetre, ha Ella és Alexander rákezdenének a sírásra. A fejhallgatók George Clooney tequila márkájának a logójával voltak ellátva, és egy kis üzenettel: „Előre is bocsánat”. Bocsánatkérésre azonban nem volt szükség, hiszen a repülőn utazók szerint a babák egy hangot sem adtak ki a hosszú út alatt. Gazdag szüleik pedig a kedves ajándékkal mindenki szívébe belopták magukat.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez