Megszülettek Amal és George Clooney ikrei

A pár szóvivője bejelentette, hogy Amal Clonney ma reggel világra hozta az ikreket, akiket Ellának és Alexandernek neveztek el.

Nagy nap a mai George és Amal Clooney életében, hiszen ahogy azt a pár szóvivője megerősítette: ma reggel megszülettek a pár első közös gyermekei, Ella és Alexander. A hivatalos közlemény szerint mindannyian jól vannak, egészségesek, és mindenki nagyon boldog. Csak az újdonsült apukának kell magához térnie, de pár napon belül rendbejön – fogalmazott viccesen a szóvivő.

Az ikrek érkezésére a napokban számítottak, ami be is jött, így a hollywoodi sztár lemondta egy számára megítélt díj átvételét Jerevánban, amit a humanitárius tevékenységéért kapott volna. A köszönetnyilvánító videójában így fogalmazott: „Tudom, hogy most ott kellene lennem, de ha így lenne, és a feleségem megszüli az ikreket közben, soha nem jöhetnék haza.”

A négytagúra bővült család Berkshire egyik kis falujába, Sonningba tér majd haza. A Temze-parti birtokot 12 millió fontért vásárolták meg, a közelmúltban pedig nagy átalakításokat végeztek rajta, hogy saját igényeikre szabják azt, mielőtt a libanoni származású brit sztárügyvéd világra hozza az ikreket.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez