Ideje hízni: szakértőt fogadott fel 40 kilós feleségének George Clooney

Táplálkozási szakértőt fogadott a 40 kilósra fogyott Amal Clooney mellé aggódó férje. A világhírű ügyvéd és stílusikon a világ szeme előtt vált csontvázszerűen sovánnyá, mióta tavaly összekötötte az életét az Oscar díjas színész-rendezővel.

Az OK! magazin által megszólaltatott ismerősök és szakemberek úgy vélik: a 37 éves Amal Clooney megdöbbentő átalakulásának az az oka, hogy a világhírnév és az állandó rivaldafény megviseli őt. Jóllehet a teste sokat veszített súlyából, az agya biztosan nem. A ragyogó intelligenciájáról híres libanoni-brit jogásznő egyszerre egy sor ügyet képvisel: ezek közül a legújabbat Belfastban, a londoni kormány, konkrétan a korábbi konzervatív brit miniszterelnök, Edward Heath ellen. Akit azzal vádolnak, hogy jóváhagyta a fogvatartottak kínzását Észak-Írországban. Amal Clooney kilenc egykori fogollyal is találkozott, akiket csuklyás emberek néven emleget a brit sajtó. Ők azt vallották, hogy a 10 évvel ezelőtt meghalt volt kormányfő tudott arról, hogy hivatala idején, a 70-es évek első felében a brit hadsereg rendszeresen kínozta a fogvatartottakat az észak-ír börtönökben – írja a Telegraph.

amal getty

 

George Clooney azt mondja: még ebben a hónapban Belfastba megy, hogy csatlakozzon rövidesen Észak-Írországba repülő  feleségéhez. Hogy azért-e, mert, mint a minap nyilatkozta, egy hetet sem tudnak meglenni egymás nélkül, vagy azért, mert rajta akarja tartani a szemét Amal étkezésein, azt csak ő tudja.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez