Csajos dolgok: Amal Clooney 8 legjobb és legrosszabb stíluspillanata

Mindannyian tudjuk, hogy George Clooney híres, erős és gyönyörű felesége stílusikon. De néha neki is vannak rosszabb pillanatai.

Amal Clooney néhány öltözékét vette górcső alá a Popsugar. A műsorvezetőnő, egy férfi szerkesztő és egy cipőszakértő, aki szintén nő, szavazott arra, hogy mit gondolnak telitalálatnak, és mit nem kellett volna (szerintük) magára öltenie a saját és férje jogán egyaránt híres jogásznőnek. Ami után az Oh Hey táblát emelik magasba, az bejött nekik, ami után viszont a No Way-t, az kicsit sem. Van, ahol teljes az összhang, és van, ahol nem.

Ami kiderül, az nagyjából a következő: a nadrágkosztüm szexi, klasszikus, sikkes, semmi sem nőiesebb, mint egy férfiruha egy igazi hölgyön. A piros, előlgombos ruha öregít, a zöld mini Versace viszont egyszerűen tökéletes. A cikkcakkos mintás nadrág a szőrös toppal túl sok, az arany miniruha a vörös szőnyegen megosztó, de inkább oké, akárcsak az aranyszínű sellő-estélyi. De ugyanez a helyzet a piros fodros, életigenlő nagyruhával is. Az első Golden Globe gáláján viselt fekete hosszú ruhát viszont mindhárman utálták. Igaz, nem önmagáért, hanem a hozzá húzott hosszú, fehér kesztyűért.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez