George Clooney luxushotelbe küldte a szomszédokat, amíg tart a birtok felújítása

Korábban a legrosszabb szomszédoknak nevezték őket, mostani nagyvonalú gesztusukkal azonban belopták magukat a helyiek szívébe Clooney-ék.

George Clooney-ék birtokának nagy felújítása még mindig nem fejeződött be, így úgy döntöttek, jobb a békesség és inkább befizetik a szomszédokat egy közeli luxusszállodába, amíg tartanak a munkálatok. Korábban ugyanis nagy felháborodást keltett, hogy a Berkshire egyik kis falujában, Sonningban vásárolt ingatlan átépítése miatt a helyiek élete rémálommá változott: daruk és teherautók lepték el a környéket, a hangzavar pedig lehetetlenné tette a pihenést.

000clooney3

A hotelban, ahová a legközelebbi szomszédokat, a Groves házaspárt küldték, egy éjszakáért 225 fontot kell fizetni (82 ezer forint), ezért azonban luxusellátást kapnak, ami valószínűleg kárpótolja őket az eddig elszenvedett kellemetlenségekért is. A Daily Mail szerint egy hónapig lesznek ott, utána feltehetőleg egy nyugodtabb környezetbe térhetnek majd vissza.

Az 55 éves színész és 39 éves felesége, a libanoni származású brit sztárügyvéd a Temze-parti birtokot 12 millió fontért vásárolták meg, most pedig azon dolgoznak, hogy a saját igényeikre szabják azt. Születendő gyermekeiket is itt tervezik felnevelni, addigra pedig szeretnék befejezni az építkezést, hogy az ikrek már egy igazi, szeretettel teli otthonba érkezzenek haza.

George és Amal szemmel láthatólag törekednek rá, hogy befogadja őket a helyi közösség: a hírek szerint George rendszeres látogatója a helyi kocsmának és nemrégiben egy idős nénit is meglátogatott a közeli idősek otthonában, hogy teljesítse a születésnapi kívánságát.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez