Clooney-ék a legrosszabb szomszédok. Pedig még be sem költöztek

Máris panaszkodnak az angliai Birkshire grófság egyik kis falujának lakói majdani szomszédaikra. A településen George és Amal Clooney vett birtokot még tavalyi esküvőjük után, és most júliusra tervezték a beköltözést.

A Reading közelében fekvő falucskában csaknem 20 millió dollárért, vagyis 5 és háromnegyed milliárd forintért vett ingatlant az Oscar-díjas színész-rendező George Clooney és felesége, a neves brit-libanoni ügyvéd, Amal. Egyből el is kezdték a birtok átépítését-felújítását. De a hatalmas munka zavarja a helyieket. Annál is inkább, mert úgy volt, hogy hamarosan vége lesz, de mára kiderült: vélhetően másképp alakul a helyzet. A jövő hónapra tervezték az átadást, de az egyik brit portál légifelvétele szerint ez biztosan csúszik. A képen még rengetg az állvány, a billenőautó és az ideiglenes kerítés. Vagyis még egy darabig együtt kell élniük a falusiaknak a zajjal. Ami egyenesen arra ragattatta egyiküket, hogy kijelentse: Clooney-ék a létező legrosszabb szomszédok.

A helyi környezetvédőket pedig az aggasztja, hogy a birtokra állítólag különleges gátakat is terveztek az építészek, miután a kert alatt folyik és bármikor megáradhat a Temze. Szerintük denevérek, vidrák és más állatok természetes lakóhelyeit veszélyeztetheti a gát.

De azért nem mindenki fanyalog már így, jóelőre. A falusiak közül nagyjából minden második azt mondta az újságíróknak: boldoggá teszi, hogy ilyen híres emberek laknak majd a közelében.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez