Na kire hasonlít ez a kutyaszobor? Csak nem Trumpra?

Kínában a kutya éve következik. Ebből az alkalomból Taijüan városában egy bevásárlóközpont kutyaszobrot állított fel, mely meglepően hasonlít az Egyesült Államok elnökére.

Nem véletlenül: ugyanebben a bevásárlóközpontban tavaly kakasszobor állt, hiszen jelenleg is a kakas éve van Kínában. Arcvonásai akkor is az Egyesült Államok elnökét idézték.

A közösségi oldalakon nagy vita alakult ki Trump személyiségéről, hiszen az USA elnöke 1946-ban született. A kínai naptár szerint ez a kakas éve! Milyen tulajdonságok jellemzik azt, aki ebben az évben született? Rendkívül lojális, ugyanakkor hihetetlenül makacs ember. Tűzön-vízen át ragaszkodik a saját elképzeléséhez. Mindez eléggé jellemző Donald Trumpra, de hát rajta kívül sokan születtek még 1946-ban, például Bill Clinton és George W. Bush, akik nyolc évig ültek a Fehér Házban. Vajon lesz-e nyolc éve Donald Trumpnak is? – találgatják a kínaiak a kakas éve alkalmából. A Holdújév jövőre februárban lesz, vagyis a kakas éve csak akkor kezdődik, de Taijüanban már áll a műanyag kutyaszobor, mely Donald Trumpra hasonlít.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez