Kiirtotta a családját egy 16 éves fiú szilveszterkor

Lelőtte a negyvenes éveikben járó szüleit, 18 éves nővérét és a család egyik 70 éves barátját is. A gyilkosság az Egyesült Államokban, New Jersey-ben történt, alig 48 kilométerre New Yorktól.

A fiút ma állítják bíróság elé négyszeres gyilkosságért. Néhány perccel az új év beköszönte előtt kezdett lövöldözni, egyelőre még nem tudják, miért. A hatóságok mindenesetre közölték, hogy az ügyet úgy kezelik, mintha felnőtt követte volna el, az ítélet is ennek megfelelő lesz.

A végzetes szilveszteri éjszakán a házban volt a fiú bátyja és a nagyapja is, nekik nem esett bajuk. A családban korábban nem történt erőszakos cselekmény. Sőt: az egyik barátjuk szerint nagyon is szorosan kötődtek egymáshoz a családtagok.

A lövöldöző fiú autista és nem járt iskolába. 9 éves kora óta otthon tanította az édesanyja, mert korábban terrorizálták az osztálytársai.

A szomszédok először azt hitték, hogy petárdák hangját hallották, egészen addig fogalmuk sem volt arról, hogy mi történt, amíg a rendőrök ki nem érkeztek a tengerparti házhoz. A gyilkosságokhoz használt fegyver a fiú apjáé volt, aki az amerikai hadsereg veteránja.

Forrás: BBC

A képen a meggyilkolt nővér látható, aki most fejezte be az első egyetemi félévét.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez