Feldühödött nő lövöldözött a YouTube központjában – videó

A 39 éves Nasim Aghdam haragudott a YouTube-ra, mert az nem adott pénzt a videóiért. Ebédidőben berontott a székházba San Bruno városában Kaliforniában.

Lövöldözni kezdett: egy férfi és két nő súlyosan megsebesült. Pánik tört ki, mindenki menekülni próbált. A rendőrök gyorsan megérkeztek. Ezt látva a 39 éves nő végzett magával a YouTube székházában.

Egyszemélyes televíziós csatornát működtetett és videókat készített a YouTube-ra Nasim Aghdam, aki ebből akart megélni. A televíziós csatornának mintegy 5000 állandó nézője volt, de a reklámbevételeket a YouTube vágta zsebre. Nasim Aghdam reklamált, de hiába. Erre egyszemélyes háborút indított a YouTube ellen: videókban támadta a céget, melyet bosszúval fenyegetett. Még Adolf Hitler híres mondását is idézte: ” hazudj nagyot, ismételd gyakran, és a végén el fogják hinni!” A sokoldalú nő body builder és rapper volt, emellett az állatok jogaiért küzdött. Aztán valószínűleg bekattant és megkezdte egyezményes háborúját a YouTube ellen. Apja értesítette a rendőrséget, mert tudott róla, hogy a lánya gyűlöli a hírneves céget. A rendőrség még mindíg vizsgálja: miért támadta meg a YouTube székházát Nasim Aghdam. Trump elnök mindenesetre az elsők között gratulált a rendőröknek, akik gyorsan a helyszínre érkeztek, és ezzel megakadályozták, hogy a lövöldözésnek sok áldozata legyen a YouTube székházban, San Bruno városában, Kaliforniában.

Fotó: a YouTube székháza San Brunóban / YouTube

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez