380 ezer dollárt fizetett a színésznő a hallgatásért

Asia Argento olasz színésznő az elsők között vádolta meg Hollywood híres producerét szexuális erőszakkal. Egyik sztárja lett a metoo kampánynak. Most őt is utolérte a nemezis.

A New York Times beszámol arról, hogy az akkor 37 éves színésznő letámadott szállodai szobájában egy 17 éves rockénekest, aki ezt szexuális erőszakként élte meg. Jimmy Bennet aztán maga is színész lett és folytatja rockénekes pályafutását is. 3,5 millió dollárra perelte a színésznőt, mondván: súlyos pszichés következményei voltak számára annak, hogy Asia Argento letámadta őt. Kaliforniában 18 év a szexuális kapcsolat legális alsó határa. Ezért a színésznő bűncselekményt követett el. Végül a felek megegyeztek: Asia Argento 380 ezer dollárt fizetett ki a fiúnak azért, hogy hallgasson. A színésznő ügyvédje szerint csak arról volt szó, hogy támogatták a törekvő ifjú rockénekes karrierjét.

Asia Argento legutóbb Cannes-ban a filmfesztiválon tartott sajtóértekezletet, és ezen újra elítélte Harvey Weinsteint. Aki korábban megerőszakolta a 21 éves Asia Argentót Cannes-ban. Többet ezt már nem teheted meg! – kiáltotta Asia Argento a filmfesztiválon Cannes-ban. Harvey Weinstein ellen jelenleg per folyik New Yorkban szexuális zaklatás miatt. A bukott producer mindent tagad, de Asia Argentón kívül is sokan vádolják őt szexuális zaklatással, illetve azzal, hogy a filmszerepeket azoknak a színésznőnek adta, akik hajlandóak voltak ágyba bújni vele.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez