Milyen előnyei vannak a csoportos hajóútnak?

Erről is szó volt a Neckermann bécsi katalógusbemutatóján a hétvégén.

Szervezetten érkeznek az utasok a kikötőbe, végig magyar asszisztenciát vehetnek igénybe  útközben – a repülőn és a hajón is. A kirándulásokon is magyar nyelvű idegenvezetést kapnak, így igazán gondtalanul tudnak pihenni és világot látni. Ráadásul extrákat is becsempész az utazási iroda a csomagba – érveltek a Neckermann munkatársai a csoportos hajóutak mellett.

20181005_becs_neckerman_0060_k

Hogy kézzelfogható legyen a dolog, egy konkrét ilyen utat hoztak fel példának. Az MSC Divina – MSC Armonia fedélzetén a Karibi-térséget járhatjuk be. Az Air France légitársasággal repülhetünk Budapestről Miamiba. Két éjszakát a városban töltünk el a 11-ből, 4 csillagos szállodában. A városnézést – magyar csoportvezetővel – ajándékba kapjuk ott éppúgy, mint Kuba fővárosában, Havannában, ahol két napra köt ki a hajó.

Symphony_of_the_Seas_in_Saint-Nazaire,_France_(25739213827)

Benevezhetünk a Neckermann szervezésében egy útra a világ legnagyobb hajóján, a Tengerek szimfóniáján (Simphony of the Seas) is. Az útvonal itt Miami – Bahama-szigetek  – Mexikó, ezúttal a Lufthansa röpíti az utasokat át az óceánon. Itt is ajándék a magyar nyelvű városnézés Miamiban, mint ahogy a reptéri illetékeket és a transzfert is az utazási iroda állja.

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez