Neonáci csoport a német rendőrségen belül

Megöljük a kétéves kislányodat, te mocskos török disznó! Ezzel fenyegette meg az NSU 2.0 csoport azt a török származású ügyvédnőt, aki a neonáci szervezet nyolc áldozatát védte korábban a bíróság előtt.

A neonáci szervezet nyolc törököt ölt meg Németországban, mielőtt feloszlatták volna. A török származású ügyvédnő a rendőrségre sietett a fenyegetéssel, ahol természetesen megindult a vizsgálat. Az eredmény mindenkit megdöbbentett!

Neonáci rendőrök küldték a fenyegető üzenetet 

Négy rendőrt – köztük egy nőt – felfüggesztett a rendőrkapitányság – számolt be a Frankfurter Neue Presse. A fenyegetés kapcsán megindult nyomozás feltárta, hogy a neonácik beépültek a rendőrségbe is Németországban. Hitler-képeket cserélgettek és mindegyikük horogkeresztes jelvényeket gyűjtött és tartott a lakásában.

Korábban a német hadseregből tettek ki egy hadnagyot, mert a szobájában náci relikviákat találtak a laktanyában. Akkor a hadügyminiszter asszony személyesen utazott a helyszínre, mert kiderült: a fiatal tiszt vonzódása a náci eszmékhez köztudott volt a laktanyában, de nem tettek ellene semmit sem.

Németországban az alkotmány tiltja a politikai szervezkedést a fegyveres testületekben. Különösen igaz ez az olyan betiltott neonáci mozgalomra, mint az NSU /Nemzetiszocialista Unió/. Németországban több mint hárommillió török él és közülük többen a neonácik céltáblái lettek az utóbbi években. A rendőrségen belül most először fedeztek fel neonáci szervezkedést. A nyomozást folytatják, mert nem kizárt, hogy másutt is működnek neonáci csoportok a rendőrség keretein belül Németországban.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez