Ötéves kislány meggyilkolásával vádolnak egy német dzsihádharcos nőt

A 27 éves Jennifer W. az első olyan német állampolgár, akit azok miatt a bűnök miatt állítanak bíróság elé, melyeket az Iszlám Állam területén követett el Irakban és Szíriában.

Jennifer W. az Iszlám Állam katonája volt: az erkölcsrendészeten szolgált. Ezért havonta 70-100 dolláros fizetést kapott Moszul városában Irakban.

Különleges juttatás: egy ötéves rabszolga kislány 

Az Iszlám Állam az elfoglalt terülteken könyörtelenül lépett fel a vallási és nemzeti kisebbségekkel szemben. Akiket nem öltek meg, azokat rabszolgának adták el, mint azt az ötéves kislányt is, aki feltehetően a jezidi szektához tartozott. Jennifer W., aki férjhez ment egy helyi dzsihádharcoshoz, juttatásként kapta a rabszolga kislányt hű szolgálataiért. A kislány rettegett a dzsihádharcos házaspártól, és ezért rendszeresen bepisilt. Szörnyű büntetést találtak ki a számára :

Megláncolták és a tűző napon hagyták szomjan halni

A hitetlen gyerekeknek is veszniük kell! – hangoztatta Jennifer W. amikor a szomszédok kérdőre vonták az ötéves kislány szörnyű halála miatt.

Az Iszlám Állam a fronton elbukott. Ezt követően Jennifer W. Ankarában, a német nagykövetségen jelentkezett: haza kíván térni! Letartóztatták, de nem volt ellene bizonyíték. Ezért szabadon hazatérhetett Németországba. Ahol most megint letartóztatták, mert a helyi hatóságok elküldték a megfelelő bizonyítékokat Németországba. Így Jennifer W.-nek saját hazája bírósága előtt kell védekeznie azzal a szörnyű váddal szemben, hogy dzsihádharcos férjével együtt kínhalálra ítéltek egy ötéves kislányt Moszul városában, Irakban.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez