Hova utazzunk 2019-ben?

A magyarok 2019-ben is egyaránt utaznak a téli és nyári szezonban, az úti célok között pedig felbukkantak új kedvencek is.

Az idei évben az utazási trendek változhatnak és a régi nagy kedvencek mellett egyre több új úti célt is kipróbálnak majd a magyar utazók. Az egzotikus országok közül a téli időszakban továbbra is Thaiföld vezet, de a Maldív-szigetek is feljövőben van. Erről Kiss Róbert Richard turisztikai szakújságíró beszélt a Fem3 reggeli adásában. A szakértő elmondta, hogy egyre többen választják a gyönyörű fehér homokos tengerpartjairól híres, 26 atollból és 1192 szigetből álló országot, ahol számos izgalmas programot lehet kipróbálni. Ilyen például a cápasimogatás, a páratlan vízalatti világ miatt pedig a búvároknak is igazi paradicsom a helyszín.

000bora

A nyári időszakban Olaszországban Bibione volt a régi nagy sláger, az elmúlt években azonban egyre délebbre utazunk. Riminiben és környékén már 2018-ban is nőtt a magyar utazók száma, és ez a tendencia folytatódhat idén is a szakértő szerint. Egyiptom az ár-érték arány miatt továbbra is népszerű lesz, ugyanúgy, ahogy Bulgária, Görögország és Horvátország. Ez utóbbiaknál Míkonosz szigete és Dalmácia is egyre több turistát vonz Magyarországról.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez