Lánykérés Valentin-napon: Katy Perry és Orlando Bloom eljegyzése

Hollywood sztárpárja, mely túl van néhány drámai szakításon, immár a házasság csendes öble felé tart.

Katy Perry mamája feltette a Facebookra az eljegyzést, de ezt csak kevesen láthatták. Gyorsan lekerült a közösségi oldalról, mert a sztárpár minden bizonnyal eladta az eljegyzés képeit valakinek – írja a Vanity Fair, amely a bulvársajtó sok más lapjához hasonlóan rendszeresen beszámolt Orlando Bloom és Katy Perry viharos románcáról.

Mindez három éve kezdődött a Golden Globe-díjátadás bálján. A Karib tenger kalóza és az I Kissed a Girl énekesnője úgy táncolt, ahogy csak összeszokott párok szoktak. A pletykák azonnal megindultak, és a ők siettek megerősíteni őket. Mindkettőjük népszerűségének jót tett a figyelem. Orlando Bloom újabb nagy szerepeket kapott, Katy Perry pedig több, mint 100 millió lemezt adott el.

Egy darabig mindketten örültek egymás sikereinek és élvezték egymás társaságát, de Orlando Bloom többször is jelezte: nem kíván felhagyni a legényélettel! Ebből aztán több drámai szakítás is lett, de mindez már a múlt. Valentin-napon Orlando Bloom megkérte Katy Perry kezét. Az énekesnő igent mondott. Az időzítés kiváló volt, de arra senki sem venne mérget, hogy a sztárpár bizonyosan révbe jut és hamarosan családot alapít. Az is lehet, hogy megunták a nyilvánosság előtt előadott magánéleti drámát, és most már komolyan gondolják. A Valentin-nap PR kampányaiban semmiképp sem mutat rosszul az eljegyzés Katy Perry és Orlando Bloom között. Még akár film is készülhet a viharos szerelmi kapcsolatból, mely immár a házasság felé tart Hollywoodban.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez