Két szexmúzeum is várja a turistákat Csedzsu szigetén, Dél-Koreában – videó

Sokan pornográfiával vádolják Lovelandet – nyilatkozta az egyik múzeum vezetője a BBC-nek. Elmondta: Csedzsu szigete különleges helyet foglalt el mindig is Korea történelmében, hiszen a száműzötteket küldték ide.

Rajtuk kívül csak halászok laktak itt, akik gyakran fulladtak vízbe. Így Csedzsu az özvegyek szigete is volt. Ez megkönnyítette, hogy őszintébben beszéljenek a szexről, mint a szárazföldön, ahol a koreaiak nemigen beszélnek nyíltan erről.

A múltban még inkább tabutémának számított Koreában a szex, mely persze már akkor is sok embert érdekelt. Ezért szokás volt például a kukkolás az első éjszakán. Mind a vőlegény, mind a menyasszony tudatában volt annak, hogy kíváncsi szemek figyelik őket. Mindketten bizonyítani akartak, hogy megfelelnek a közösség elvárásainak.

A szex még ma is annyira tabutémának számít, hogy a turisták többsége az esti órákban látogatja meg a két szexmúzeumot Csedzsu szigetén. Az ötvenmilliós, viharosan fejlődő országban ma már a pornó is az internetre költözött. Ennek ellenére sokan kíváncsiak arra, hogy a régi időkben milyen szexuális szokások jellemezték az elődöket Dél-Koreában.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez