Őrült pénzszórás – 5 dolog, amit megvehet Dubajban, ha szupergazdag

A gazdagok játszótereként is emlegetett városban semmi nem szab határt a képzeletnek, ha pénzköltésről van szó.

VIP szolgáltatások terén Dubaj magasan vezet a világ metropoliszai között, hiszen hol máshol lenne nagyobb luxuskínálat a Földön, mint az  Egyesült Arab Emírségek legnépesebb városában. Aki oda tervezi a nyaralást, nem árt, ha felkészül arra, hogy rendesen megcsappan a bankszámlája. Akiknek viszont a pénz nem akadály, azok a legkülönfélébb élmények között válogathatnak. Ebből a CNN közölt egy összeállítást.

000dubai1

Fújja magára a világ legdrágább parfümjét

Közel 2 millió dollárért bárki kaphat a Shumukh nevű illatkreációból, amit a Dubaj Mallban idén mutattak be. A világ legdrágább parfümjének üvegét drágakövekkel rakták ki, belül pedig a legnemesebb illatok rejtőznek. Ára viszont felér egy kisebb birodaloméval. Azt nem közölték, hogy eddig hány üveggel adtak el belőle, de Dubaj két legnépszerűbb YouTubere kapott belőle egy-egy távirányítású szippantást.

Wellnessezzen aranyban

A Jumeirah Zabeel Saray Hotel saját wellness-komplexuma, a Talise Ottoman Spa a világ legfényűzőbb spa-élményét kínálja. A vendégek valódi aranyból készült arc- és testpakolást kapnak, mely az ígéret szerint megújítja a bőrt. Az alapanyagot és a szolgáltatást természetesen a nevéhez mérten árazzák.

Vezesse be Ferrariját egy nightclubba

Luxusautóval a táncparkettre? Dubajban – ha van elég pénze -, nem kell leparkolnia majd elsétálnia a bejárathoz, hanem egyenesen bevezethet egy nightclubba. A Secret Room új szolgáltatása, hogy 3000 dollárért bárki parkolhat a bár kellős közepén a Ferrarijával – vagy más luxuskategóriájú autójával. Az egyetlen kikötés, hogy bent egyszerre csak egy autó tartózkodhat.

000dubai3

Vegyen saját szigetet magának

A Föld országait alkotó mesterséges szigetcsoport, a The World még mindig kínálja az eladó privát szigeteket, ahol világsztárok és a Föld leggazdagabb emberei lehetnek a szomszédai. Egy 11.6 holdas sziget ára 16 millió dollár.

Bulizzon a világ tetején

Az idén 20 éves Burdzs Al-Arab helikopter-leszállópályája 2014 óta kibérelhető. A tengerszint felett 212 méterrel esküvőket és privát bulikat lehet tartani, a világ kétségkívül egyik legszebb kilátásával. A lélegzetelállító élményért igényektől függően minimum 55.000 dollárt kell fizetni.

000dubai2

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez