Egzotikus esküvő és nászút szelektív hulladékból

Az akcióba a családot és a barátokat is bevonta az ökotudatos ifjú pár. Mindenki félreteszi nekik az újrahasznosítható üvegeket, dobozokat.

810.000 üveg, PET-palack és aludoboz – ez az ára Leonie Starr és Matthew Porter esküvőjének egy csendes-óceáni szigeten, Vanuatun (régebbi nevén Új-Hebridákon). Az ausztrál pár az környezettudatosság jegyében éli az életét és ezt az esküvőjükre is szeretnék alkalmazni. Így ahelyett, hogy hatalmas költségekbe vernék magukat, ráálltak a szelektív hulladékokra és a családot, barátokat is megkérték, hogy tegyék félre nekik a visszaváltható csomagolóanyagokat. A közterületeken, parkokban is gyűjtik az üvegeket és dobozokat, sok kicsi sokra megy alapon.

000rec

Az akciót egy éve kezdték és már 9000 dollárjuk van az üvegek és dobozok visszaváltásából. Ez már fedezi az esküvőt, a következő cél a nászút. Bő egy évük van teljesíteni a kihívást, amihez 81.000 dollárra van összesen szükségük. A terv szerint 2020. november 7-én kelnek majd egybe az egzotikus szigeten, ahol a férfi megkérte a nő kezét. Kalandjukat az Instagram oldalukon is dokumentálják, ahol a követők együtt szoríthatnak nekik.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez