Karácsonyi horror a plázában

Egy amerikai bevásárlóközpontban a Mikulás riogatja a karácsonyra bevásárló közönséget. Az ötletgazdák szerint az ünnepi időszak alatt felgyülemlett stressz levezetésére is jó a borzongás.

A kísértet járta házak után új helyszínen retteghetnek a horror rajongói Amerikában. A Haunted Basement eddig kétes hírű házakban és elhagyatott gyárépületekben kínált borzongató élményeket Halloween és Valentin-nap alkalmából, csupa véres témában. A cég úgy döntött, a karácsony sem maradhat ki, így most csavartak egyet a szeretet ünnepén és megalkották a karácsony horrorverzióját. Ehhez a tökéletes helyszínt is megtalálták: az ünnepi bevásárlások szentélyét, egy plázát.

000hbw

Rosedale-ben, egy bevásárlóközpont földszintjén nyitották meg karácsonyi tematikájú horrorparkjukat, ahol decemberben több címen is futnak az interaktív műsorok. A fantázianevek mögött vannak vérfagyasztó és vicces elemek is, így lehet találkozni leláncolt horrormikulással, baltás gyilkos-imitátorral, de olyan ajándékokkal is, amilyeneket senki nem szeretne magának a fa alá. De viccesen félelmetes ajándékokat is lehet hazavinni.

000hb

“Lecseréltük a töklámpást a karácsonyi fényekre. Úgy látszik, mindenkinek tetszik” – mondta az ötletgazda a StarTribune-nek. Baja ugyan senkinek nem eshet, 18 év alattiakat mégsem engednek be a horrorparkba a pláza földszintjén. A show kreatív alkotói szerint még jót is tehet egy kis karácsony előtti borzongás, az emberek így képesek kiengedni az ünnepi készülődés alatt felgyülemlett stresszt. Az ötlet népszerűsége azt mutatja, hogy sokan nyitottak az újdonságra, és szívesen cserélik le a jól ismert karácsonyi dalokat egy kis horrorra.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez