Horror a szülinapon: egy férfi 23 gyereket ejtett túszul Indiában

A 8 órás tárgyalás után tűzharcban lőtték le a férfit, aki a gyerekekért váltságdíjat követelt.

Az indiai Uttar Prades tartomány Kasaria falujában 23 gyereket ejtett túszul egy férfi csütörtök este a háza pincéjében és fejenként 10 millió rúpiát követelt a szabadon engedésükért –írja a CNN. A férfi a gyerekeket egy álszületésnapi partira hívta meg, a szülőknek azt állítva, hogy az 1 éves lányának szervezi a partit. Amikor a 10 év körüli gyerekek megérkeztek, a háza pincéjébe terelte, majd bezárta őket.

A helyi rendőrség képviselője, Anil Mishra a CNN-nek elmondta, hogy a férfivel 8 órán át tárgyaltak, ezalatt pedig megtudták, hogy a házban fegyverek és robbanószerek is voltak. Végül a rendőrség terrorelhárító osztaga hozta ki a gyerekeket a házból. A férfi tüzet nyitott a kommandósokra és robbanószert is használt, amitől a ház egyik fala leomlott. A tűzharcban a férfit lelőtték.

Később a túszejtő házánál egy kisebb tömeg jelent meg, majd amikor annak felesége ajtót nyitott, a feldühödött emberek megtámadták a nőt. Kövekkel dobálták meg és ütlegelték, mely során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy kórházba szállítása után pár órával elhunyt. A túszejtő egyéves lányára most a rokonok vigyáznak, mielőtt a gyermekjóléti szolgálat kivizsgálja az állapotát.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez