Felismerhetetlenségig összeverték a műsorvezetőnőt a vonaton

Kisfia előtt támadtak rá. Meg akarták erőszakolni a 28 éves ukrán tévést egy éjjeli járaton.

Szörnyű támadás ért egy fiatal műsorvezetőnőt egy éjszakai vonaton Ukrajnában. Csak a szerencsének köszönhető, hogy az eset nem torkollt tragédiába. A 28 éves Anasztázia Lugova kisfiával utazott péntek este Mariupolból Kijevbe, amikor valaki benyitott a fülkéjükbe és rátámadt az alvó nőre. A televíziós személyiség vallomása szerint egy alsónadrágot viselő férfi erőszakoskodni kezdett vele, mire ő segítségért kiáltott. Erre a férfi többször is arcon ütötte az arcát, miközben azt mondta: “Legyél jó kislány, vagy rosszabb lesz”, majd elkezdte levetkőztetni.

000luv

A zajra segítség nem érkezett, de felébredt a nő 6 éves kisfia. Anasztázia attól tartva, hogy a támadója a gyermeket is bántja, könyörögni kezdett neki, hogy menjenek máshová, és felajánlotta, hogy teljesíti a férfi minden kérését, csak hogy megvédje kisfiát – áll a Daily Mail beszámolójában. A férfi ebbe beleegyezett, majd elindultak az ő fülkéjébe, ahol a nő egy lökéssel hátrálásra kényszerítette támadóját, így el tudott menekülni. Visszafutott a saját fülkéjébe, hogy felkapja a kisfiát, és a vonat személyzetétől kérjen segítséget.

000luv3

Szerencséjére gyorsabb volt, mint támadója. A kalauz a saját fülkéjében rejtette el őket, majd a vonat személyzete elkapta a férfit, és átadta a rendőrségnek. A támadó a nő arcát a felismerhetetlenségig összeverte. Anasztázia kórházba került, kisfia azóta is sokkos állapotban van. A támadó nyolc évet is kaphat szexuális erőszak bűntettének kísérlete és testi sértés miatt. A műsorvezető a közösségi médiában számolt be a sokkoló történetről. Arra kérte az embereket, hogy ne forduljanak el azoktól, akik a segítségüket kérik – hiszen sosem lehet tudni, akár egy élet is múlhat az időben érkezett segítségen.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez