Kávé és koala, avagy a teniszsiker kulcsa 41 fokos hőségben

Kérek egy kávét! – mondta az első szett elvesztése után Serena Williams Ausztráliában, ahol a kabalája a koala, “akivel” mindig együtt áll a fotósok elé. A kávé csodát tett, az amerikai sztár fölényesen nyerte a második és a harmadik szettet Perth városában ahol a Hopman Kupán vett részt.

Megnyeri-e negyedszer is a nyílt teniszbajnokságot Melbourne-ben az ifjabb Williams nővér? Ezt találgatják a győztes kávémeccs után Ausztráliában. A bíró kicsit csodálkozott, amikor Serena Williams kávét kért a 0-6-ra elvesztett első szett után. A sztár az időeltolódásra hivatkozott, és a borzalmas hőségre. Végül kapott kávét, és fölényesen nyerte a második és a harmadik szettet az olasz Flavia Pennetta ellen. (6-3 és 6-0). Az USA végül 3-0-ra győzött Olaszország ellen Nyugat Ausztrália fővárosában, Perth-ben.

Tud-e nyerni negyedszer is Melbourne-ben a már nem éppen fiatal Serena Williams? “A 41 fok egy kicsit sok nekem. Ha az edzőmmel ki tudunk valamit találni a hőség ellen, akkor nyerhetek Melbourne-ben is.”- nyilatkozta a sajtónak Serena Williams, ölében a koalával, amely a kedvenc kabalája Ausztráliában.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez