16 mérföldön át vonszolt egy kamion egy családot

Kisbuszuk egy michigani autópályán csapódott bele hátulról a kamionba egy hóviharban. A kamionsofőr ebből semmit nem vett észre, és 25 kilométeren át vonszolta magával a vontatmánya alá szorult családi autót.

Matthew Menz a feleségével és két nagykorú gyermekével alig tízpercnyire volt az otthonuktól szerdán, amikor hajnali kettőkor a vakító hóviharban nekiütköztek a kamionnak és beszorultak. A kamionsofőrnek nem tűnt fel az ütközés, és az sem, hogy extra rakományt kapott. Továbbhajtott.

A család semmit sem tudott tenni azért, hogy a kisbusz, aminek leállt a motorja,  kiszabaduljon, így Pamela Menz a 911-es segélyhívón kért segítséget. A mentést azonban megnehezítette, hogy – mivel betört a szélvédő, és sűrűn hullt a hó -, nem tudták megmondani a rendőröknek, pontosan merre járnak.

Végül 16 mérfölddel távolabb tudták csak félreállítani a kamiont, amelynek sofőrje igencsak csodálkozott, amikor megtudta, hogy miért intették le a rendőrök. A Menz családot mentőautóval szállították kórházba kivizsgálásra, de egyikük sem szenvedett sérüléseket – közölte a helyi rendőrség.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez