Mariah Carey a Las Vegas-i Caesar’s új királynője

Nagy bejelentést tett Mariah Carey az Ellen DeGeneres Show-ban tett legutóbbi látogatása alkalmával. Büszkén hozta nyilvánosságra, hogy állandó fellépői szerződést kapott Las Vegasban, a Caesar’s Palace hotelben.

Egy ilyen lehetőség a „bűnös városban” hatalmas presztízzsel bír az előadók körében. A Grammy-díjas énekesnő már sok mindent elért pályafutása során, de ezt a bejelentést még ő sem tudta megtenni anélkül, hogy el ne érzékenyült volna. Először nem is tudott másról beszélni, csak hogy mennyire különleges ez számára, és milyen izgatott a Las Vegas-i szereplés miatt, ami egy új fejezetet nyit az életében. Nagy örömében rögtön meg is hívta az egész közönséget egy fellépésére.
A bűnös városban való koncertturnék nem csak egy sztár hírverésének tesznek jót, a bankszámlára is jó hatással vannak. Még nem tudni konkrétumot Carey szerződéséről, de a TMZ szerint biztosan nem éri be kevesebbel, mint Britney Spears. A szőke énekesnő már több mint egy éve lép fel rendszeresen Las Vegasban 475 000 dollár/show tarifával. Aki pedig azt gondolná, hogy egy város túl kicsi kettejüknek, az megnyugodhat, Carey már üzent Britney-nek, alig várja, hogy együtt átbulizzanak egy éjszakát Vegasban.
A Caesar’s Colosseum nevű előadótermében eddig Celine Diont láthatta a nagyérdemű, ő viszont személyes okok miatt szünetet kényszerül tartani. A „helyettesítő” szerepére először Jennifer Lopezt várták sokan, de Mariah Carey végül elhappolta előle a vegasi fényeket.

Fotó:Europress/Getty

(Visited 2 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez