Nem könnyű 76 évesen egy 6 éves fiú édesanyjának lenni

Nagyon mozgékony a kisfiú, ezért csak nehezen tudom felöltöztetni amikor iskolába megy. Ettől eltekintve nagyon boldog vagyok – nyilatkozta a világ legidősebb édesanyja, aki 70 éves korában szült ikreket Indiában.

A kisfiú már iskolás, nővére tragikus körülmények között meghalt. Mind az édesanya, mind a kisfiú teljesen egészséges. Csak a 89 éves papa csoszog kicsit bizonytalanul a háttérben – írja a Daily Mail. Persze ő is nagyon boldog, hiszen van férfi örököse a családnak. Ezért vállalkozott ugyanis az ikerszülésre Omkari Szing hetvenesztendős korában. Volt már két lánya és öt unokája. Leszármazottja tehát bőven akadt a nem épp fiatal házaspárnak Uttar Pradesh államban,  Indiában. De nem volt köztük fiú.

Ezért 2008-ban úgy határoztak: a hetvenéves anya megszüli az ikerpárt. A szülés teljesen sikeres volt, és azóta a kislány halála ellenére teljes a boldogság. De hát hetven év a korkülönbség anya és fia között! Nem aggódom – nyilatkozta a büszke mama. Vannak nők a családban. Ők gondját viselik a fiamnak, ha én már nem leszek. A nagyobbik lányom ötvenéves volt, amikor az öccse megszületett. De én is addig akarok élni, amíg a fiam megnősül. Remélem, hogy megérem még az unokám születését is – nyilatkozta büszkén az indiai édesanya, aki hetven évvel idősebb a fiánál.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez