Észak-Amerika rádióműsorok

 

2017.január

A Trend FM 94.2 január 10-i Beszállókártya című műsorában Lakatos László vendége Dr. Bokor Balázs egykori nagykövet, Los Angeles-i főkonzul, jelenleg pedig a Magyar Hollywood Tanács elnöke. Hollywoodot szinte magyarok alapították állítják sokan. Hogy ez mennyire igaz és mennyire jelentős a magyarok szerepe erről a szakértő beszél. Meghallgatás (.mp3)

Az mr1 Kossuth Rádió Világóra című január 7-i műsorában Kumin Ferenc hazánk New York-i főkonzulja nyilatkozott arról, hogy aláírták a New York-i AmerikaiMagyar Kereskedelmi Kamara és a Magyar Innovációs Szövetség (MISZ) szerződését. A műsor meghallgatása.

A Poptarisznya.hu online rádióban 2017. január 6-án B.Tóth László vendége volt Dr. Bokor Balázs egykori nagykövet, Los Angeles-i főkonzul, jelenleg pedig a Magyar Hollywood Tanács elnöke. A hollywoodi magyarokról és a magyarok jelentőségéről mesélt a vendég a műsorban. Meghallgatás (.mp3)

2015.május

A Trend FM 94.2 május 17-i Beszállókártya című műsorában Lakatos László vendége Novák András a Globo Tv és az ATV tudósítója. A tudósító Amerikából jelentkezik ahol elnökválasztásra készülnek. Mi várható a választásoktól és, hogy látják ezt az emberek?Meghallgatás (.mp3)

2015.január

A Poptarisznya.hu online rádióban 2015. január 30-án B.Tóth László vendége volt Prof.Dr. Matskási István, a Magyar Természettudományi Múzeum főigazgatója aki abból az alkalomból jött a műsorba, hogy a február 3-án nyíló “Amerika nemzeti parkjai” c. fotókiállításról meséljen a hallgatóknak. Meghallgatás (.mp3)

(Visited 101 times, 12 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez