Putyin macskarajza felkerült a csokira

Amihez az orosz elnök csak hozzáér, arannyá változik – legalábbis ezt gondolhatja egy jekatyerinburgi édességbolt. Újabban egy Putyin rajzolta macskával díszített csokoládét árulnak.

Amikor 2013 szeptemberében Vlagyimir Putyin meglátogatta a kurgani 7-es számú iskolát, a digitális táblát is kipróbálta, és rajzolt rá. Az egyik kisdiák kérdésére, hogy mit is ábrázol a mű, az orosz elnök azt válaszolta, hogy egy macskát – hátulról.

A rajz most a „Macska hátulról” elnevezésű csokoládé fehér csomagolásáról köszön vissza, amelyen az alkotó neve is szerepel, pont mint a kicsiknél: „Vova P., 60 éves”. A csokoládéról készült képet a Tipicsnij Jekatyerinburg csoport töltötte fel a VKontakte közösségi oldalra.

Az üzlet egyébként nem először használja ki Putyint a nyereségnövelés érdekében – emlékeztetett a hírről beszámoló Znak.com hírportál. Pár hónappal ezelőtt például az „Elnök” nevű csokoládéra rakták könnyező képmását, amely még 2012-es újraválasztásakor készült. Egy másik csokin egy kutyakölyköt szeretget, a harmadikon pedig egy tehenet itat, cumisüvegből.

(Visited 45 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez