Távozik a Daily Show népszerű műsorvezetője

Jon Stewart a tegnap esti adásban jelentette be, hogy hamarosan befejezi pályafutását a Daily Show házigazdájaként. A jövőre nézve egyelőre még nincs terve, de mindenképpen több időt szeretne tölteni a családjával.

Stewart korábban volt már producer, rendező, színész, de az emberek már évek óta a politikai szatírával és a szellemes médiakritikával azonosítják. A Comedy Centralon futó műsorában remekül tudja hozni ezt az oldalát. A szakmában úgy tartják számon, mint aki a sajátos stílusával sokszor jobban át tudja adni a híreket és a történések lényegét, mint sok médium, amelyiknek ez lenne a dolga. Humoros, könnyed hangvételének köszönhetően népszerűnek számít a fiatalok körében is.

A Daily Show műsorvezetőjeként 1999 óta dolgozik. Elmondása szerint annak idején ez óriási lehetőség volt számára, és rengeteg örömet okozott neki az itt töltött idő. Büszke rá, hogy nagyszerű kollégáinak köszönhetően ilyen remek műsort tudtak csinálni, ilyen sok éven keresztül. Megköszönte a nézőinek is, amiért estéről estére őt választották, és hálás a rengeteg visszajelzésért tőlük, legyen az akár pozitív, akár negatív kritika. Bejelentésén a helyszínen lévő közönség nagyon meglepődött, és maga Stewart is elérzékenyült, amikor közölte a hírt. „A szívem legmélyén tudom, itt az ideje, hogy valaki másnak is megadasson ez a lehetőség” – utalva arra, hogy hamarosan átadja a stafétát.

A műsor tehát nem szűnik meg, de egyelőre még nem tudni, ki lesz a következő házigazda. Az „őrségváltás” dátuma nincs még kitűzve, de valamikor az év második felében végleg leköszönhet Jon Stewart, mint a Daily Show műsorvezetője.

(Fotó: Europress/Getty Images)

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez