Nyomozásban segítetett New York rendőreit David Schwimmer

A Jóbarátokban Ross szerepével világhíressé vált színész a szomszédjában történt rablótámadás kivizsgálásában nyújtott jelentős segítséget a rendőrségnek, akiknek perdöntő bizonyítékot adott át az esettel kapcsolatban.

A rablás hétfő hajnalban történt David Schwimmer szomszédjánál, a New Yorki East Village-ben – jelentette a New York Daily News, rendőrségi forrásokra hivatkozva. A beszámoló szerint a színész mellett lakó 26 éves férfi késelésbe fajult verekedésbe keveredett a lakásában betört 21 éves rablóval, aki akkor jutott be az ajtaján, amikor egy prostituálttal szexszelt a fürdőszobában.
A lap információi szerint az áldozatnak az prostival folytatott enyelgés közben feltűnt, hogy valaki van a lakásban. Az örömlány – aki a rendőrség szerint feltehetően összejátszott a betörővel – ekkor gázsprayvel fújta le a férfit, majd elszaladt. Az áldozat pedig egy kést kapott elő, és azzal a rablóra támadt, aki éppen a férfi laptopját akarta elvinni.
A két férfi verekedni kezdett, de a 21 éves Ronert Rainey-nek sikerült kikapnia a kezéből a fegyvert, és azzal megvágta az arcát. A verekedés végül az utcán ért véget. Itt jön a képbe David Schwimmer, akinek a háza előtt biztonsági kamerák működnek, amelyek felvették az eset végét.
A színész a kamerák felvételeivel segítette az ügyben nyomozó rendőröket. Még hétfőn kora reggel átadta nekik a felvételeket, és a Daily News információi szerint a rendőrök azokra alapozva tudtak vádat emelni Rainey ellen, akinek egyebek mellett rablás és súlyos testi sértés vádjával kell szembenéznie.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez