IV. Afrika Expo

Magyar származású afrikai miniszter, tökedényes tánc és sztárok az Afrika Expón. 2015. február 26. és március 1. között negyedik alkalommal nyitja meg kapuit a IV. Globoport Afrika Expo és Vásár, az Utazás Kiállítás és egyidejű rendezvénye a Hungexpo Budapesti Vásárközpont A Pavilonjában.

A négy napos programsorozat célja, hogy a látogatók jobban megismerjék Afrikát, ezt a Magyarország számára is egyre fontosabbá váló, izgalmas és értékes kontinenst, amelyet érdemes felfedezni, ahová érdemes elutazni! A trópusi növényekkel dekorált, színes Afrika-területen az A Pavilon 101/a standján 25 kiállító és 15 afrikai ország  mutatkozik be, 600 négyzetméteren. Az afrikai ’X-faktor’ nyertes táncművésze, Abdoul Camara Szenegálból érkezik, hogy tökedényes táncával, élő dobszóra kápráztassa el a közönséget. Az Afrika Expo és Vásár arcai, ismert támogatói Kembe Sorel színművész és Bebe.
Afrika fontosságát és az egyre inkább erősödő, terebélyesedő afrikai–magyar kapcsolatokat mutatja, hogy az Afrika Expo fővédnökségét a félig szegedi származású Hanna Tetteh, Ghána Külügyminisztere vállalta.  Angola, Etiópia, a Dél-Afrikai Köztársaság, Kenya, Kongó, Szenegál, Szudán is bemutatkozik az expón.
Mellékelten küldjük a rendezvényről szóló sajtóközleményt, a szakmai konferencia programját, valamint néhány fotót, szabad felhasználásra.
MEGHÍVÓ SAJTÓTÁJÉKOZTATÓRA
Tisztelettel meghívjuk  a IV. Globoport Afrika Expo és Vásár sajtótájékoztatójára is 2015. február 26-án 12:00-12:30 között, valamint az ünnepélyes megnyitóra 13:00-13:45 órakor. A sajtótájékoztató előtt 11 órától vágóképek, fotográfiák készítésére nyílik lehetőség a helyszínen. Kérjük, hogy részvételi szándékát az info@afrikaexpo.hu címen jelezze legkésőbb február 24.-ig. Köszönjük.
Amennyiben a szervezőkkel és résztvevőkkel interjút kíván készíteni, kérjük, hogy ezt a sajtótájékoztató előtt tegye meg, mert a megnyitó után azonnal kezdetét veszi a Pályázati lehetőségek és új piacok Afrikában konferencia. (A konferencia terem korlátozott befogadóképessége miatt a konferencián a sajtó munkatársait nem tudjuk fogadni, viszont a konferencián rögzített hanganyagot és az ott készült jegyzetet eljuttatjuk az érdeklődők részére)
Helyszín:  Hungexpo Budapesti Vásárközpont, A Pavilon 101/A stand, az Afrika Expo és Vásár területe. (1101 Budapest, Albertirsai út 10).
Sajtóregisztráció: sajtóközpont, I-es fogadóépület – megközelítés a főbejárat felől
Sajtóparkoló: az 1-es épület előtt – megközelítés a Kincsem kapu felől!
A sajtóigazolvánnyal nem rendelkezők számára a belépéshez a HUNGEXPO honlapján található szerkesztőségi megbízás szükséges. Ezt kérjük, kinyomtatva, kitöltve hozzák magukkal. Ezt a sajtóparkoló kapunál is elfogadják.  http://www.hungexpo.hu/szerkesztosegi-megbizas
(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez