Cook-szigetek: A Csendes-óceán titka

A Cook-szigetek mutatkozott be egy családias ünnepségen a világ egyik egyedülálló múzeumában, a 20. születésnapját ünneplő budapesti Zászlómúzeumban.

A csöppnyi, 15 szigetből álló országot, amely 2 millió négyzetkilométeres területen helyezkedik a Csendes-óceánban és Új-Zéland társult tagállama, Sárdi Rezső Új-Zéland tiszteletbeli konzulja mutatta be. „Cook-szigetek: A Csendes-óceán titka” című fénykép-kiállításon a vendégek megismerkedhettek a szigetek mindennapjaival és csodálatos idegenforgalmi vonzerejét reprezentáló tájaival.Nemecz Katalin táncművész eredeti Cook-szigeteki táncokat mutatott be. A rendezvényen részt vettek a diplomáciai testületek képviselői, a Zászlómúzeum barátai és Józsefvárosban lakói.
Magyar állampolgárok vízum nélkül utazhatnak a Cook-szigetekre, amely könnyedén útba ejthető egy új-zélandi utazás alkalmával.

balról jobbra: Sárdi Rezső, Új-Zéland tiszteletbeli konzulja; Balogh László, a Zászlómúzeum igazgatója és a gyűjtemény tulajdonosa, Nemecz Katalin, táncművész; Dr. Popper György, a Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségek Szövetsége - Magyarországi Lovagjai" egyesület elnöke  és Zentai  Oszkár, a Budapest Józsefvárosi Önkormányzat, önkormányzati képviselője
balról jobbra: Sárdi Rezső, Új-Zéland tiszteletbeli konzulja; Balogh László, a Zászlómúzeum igazgatója és a gyűjtemény tulajdonosa, Nemecz Katalin, táncművész; Dr. Popper György, a Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségek Szövetsége – Magyarországi Lovagjai” egyesület elnöke és Zentai Oszkár, a Budapest Józsefvárosi Önkormányzat, önkormányzati képviselője

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez