Kiábrándította arab rajongóit George Clooney

A hivatalosan kétszer is a világ legszexibb férfijának kikiáltott színész ugyanis tagadja, hogy romantikus volna a kapcsolata azzal a libanoni ügyvédnővel, akivel a múlt héten randevúzott egy londoni vendéglőben. Pedig a hölgy igencsak figyelemre méltó. Nem csak szépsége, de szakmai eredményei okán is.

Mint mindig, ha Hollywood örökös agglegénye nyilvánosan jelenik meg egy nővel, most is élénk nyomozás indult. Riporterek hada akarta tudni, ki az a piros ruhás, hatalmas fülbevalós szépség Clooney oldalán, aki már mosolyával is izgalomba hozta a vacsoravendégeket. Ki is derítették persze: Amal Alamuddin libanoni ügyvéd. Az arab rajongók már arról álmodtak, hogy kedvencük egy közülük való nő oldalán találta meg a szerelmet. De a színész jót mulatott ezen. Az amerikai People magazinnak azt mondta: három hét alatt három nővel hozták össze. Ehhez atlétának kéne lennem. Mind csak kitaláció – tette hozzá.

A mélyen dekoltált ruhát viselő 33 éves szépség nemzetközi joggal, emberi jogokkal, kiadatásokkal foglalkozó jogász. Nem is akármilyen. A Twitteren 1700 követője van, köztük Julia Gillard, Ausztrália volt miniszterelnöke vagy Ashton Kutcher színész.Most éppen a WikiLeaks alapítóját, Julian Assange-t képviseli Svédországgal szembeni kiadatási ügyében.

A WikiLeaks által megszellőztetett diplomáciai táviratokban egyébként George Clooney neve is szerepelt egyszer, 2010-ben. Egy olyan listán, amely olyan színészeket, tévés műsorvezetőket és produkciókat sorolt fel, akik és amelyek hatékonyabbak az iszlám szent háború ellen folyó harcban, mint a Washington által erre a célra létrehozott tévécsatorna, az Alhurra. A távirat külön kiemelte Clooney 2007-es filmjét, a Michael Claytont.

A libanoni ügyvédnőt egyébként az idén London legvonzóbb jogászának szavazták meg. A legjobb partinak. De George Clooney-t, úgy tűnik, ez sem indította meg. Az örökös agglegény ezúttal sem nősül. Egyszer már megtette. De amikor 10 éve elvált, azt mondta: többé soha.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez