A sivatagban ásta el a cselédet a háziasszony

Kuvaitban kéthónapos nyomozás végére tett pontot a rendőrség: még szeptemberben jelentette be egy férj, hogy felesége megölte a háztartási alkalmazottjukat, a holttestet pedig a sivatagba vitte.

A rendőrök kiszálltak a homoktengerre, de semmit nem találtak. A feleség mindvégig tagadott. Azt mondta: a cseléd eltűnt, és azt annak rendje-módja szerint be is jelentették a hatóságoknál. Egy idő után a férfi is változtatott a vallomásán. Azt mondta: csúnyán összevesztek, és bosszút akart állni a feljelentéssel.

A nyomozók ekkor már egyiküknek sem hittek. Faggatni kezdték viszont a ház portását, hogy nem látott-e valami gyanúsat az elmúlt hetekben. Látott. Mégpedig a szóban forgó párt, amint egy este nagy ládát rángattak maguk után a lakásból az utcára.

A vallomás után a rendőrök visszamentek a sivatagba, és ezúttal rá is bukkantak a holttestre. Kiderült: a feleségnek nem tetszett valami, és büntetésből addig verte bottal az alkalmazottat, amíg az holtan esett össze. Arról nincs hír, honnét érkezett a meggyilkolt nő Kuvaitba, ahol külföldiek, főleg dél-kelet ázsiaiak töltik be az ilyen állásokat.

Az Öböl menti országokba érkezett vendégmunkások viszontagságairól itt olvashatnak bővebben:

http://keletport.hu/index.php/politika/117-obol/120-szolni-mertel-a-felesegemhez-brutalis-video-szaud-arabiabol

http://keletport.hu/index.php/eletmod/103-obol/114-fulop-szigeteki-szexrabszolgak-kuvaitban

http://keletport.hu/index.php/politika/117-obol/167-zavargasok-tortek-ki-a-razziak-miatt-szaud-arabiaban

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez