A nő üldözte őt pucéron, mégis a férfit börtönzik be erőszakért

Furcsa bírósági döntés született Dubajban. Szexuális erőszakért ítéltek börtönre egy ott élő egyiptomi menedzsert. Pedig az ügyvédje és a zártláncú tévékamerák szerint nem is ő volt a húnyó a hancúrozásban. Sőt.

A 28 éves egyiptomit azzal vádolták meg, hogy megtévesztette vele egykorú belarusz üzleti partnerét. Elhitette a nővel, hogy a tárgyalásokat a hotelben folytatják, és kihasználta a helyzetet, megerőszakolta a fiatal üzletasszonyt. A férfi ügyvédje a tárgyaláson bajkeverőnek nevezte a nőt, mondván: azért perelte be a férfit, mert pénzt akart kicsikarni tőle. A bíróságnak azonban bizonyítékként elég volt a DNS vizsgálat eredménye, és az, hogy a nőn dulakodás nyomai látszottak. Vagyis egyértelmű volt, hogy a viszonyt elhálták, és nem közös akaratból.

De a szálloda biztonsági kamerái másként mesélik el a dolgot. Azt mutatják, hogy a nő meztelenül kergeti emeletről emeletre a menekülő férfit. Végül az egyik szinten sikerül elcsipnie a liftet, és kirángatnia belőle az egyiptomit. Az ügyvéd szerint az üldözési jelenet előtt a nő bezárta a saját szobájába a férfit: a fogócska akkor kezdődött, amikor a férfi elmenekült – írja a Gulf News.

A nő nem jelent meg a tárgyaláson: már korábban hazautazott Fehéroroszországba. A férfinak 15 napja van a fellebbezésre.

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez