Jamie Oliver kantoni nyelvvel próbálkozott, de felsült

“Megnyitom az olasz tengeralattjárómat HongKongban”- közölte beharangozó videoján a világhírű televíziós szakács, aki hamarosan olasz éttermet nyit HongKongban.

 

 

 

 

 

Jamie Oliver nem lesz ott a megnyitón- közölte a világsztár nemzetközi menedzsere. Marcos Georgiu szerint valamikor nyáron nyithat az olasz étterem HongKongban. Az étlap már 98%-ban kész, de Jamie Olivernek még jóvá kell hagynia. Lesznek helyi specialitások is, főként a tenger gyümölcsei, de a fő szerep a hagyományos olasz konyhának jut: bolognai spagetti, lasagna és tiramisu, valamint a Jamie Oliver féle Burger. Ezt kínálja az új étterem HongKong méregdrága belvárosi részén.

Jamie Olivernek 28 étterme van, ebből 27-et Georgiu nyitott meg. A dél-afrikai menedzser Dublintól Dubaig nyitott már Jamie Oliver féle éttermet. De van már ilyen étterem Szingapúrban és Szentpéterváron is.

A hongkongi étterem után nyílik-e Jamie Oliver olasz étterem Pekingben is? Erről maga a televíziós szakács dönt, a menedzsere nem mondott semmit HongKongban, ahol nevetnek azon, hogy a promóciós videón Jamie Oliver a kantoni nyelvvel próbálkozott. Tengeralattjáróra invitálta vendégeit és közölte velük, hogy az bizony nagyon csúszós. Mindenesetre Jamie Oliver elcsúszott a nyelvvizsgán, ezért inkább nem megy el HongKongba, amikor felavatják új éttermét valamikor nyáron.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez