Több, mint egzotikus úti cél: Thaiföld új arcát mutatták be a Kiscelli Múzeumban
Permalink

Több, mint egzotikus úti cél: Thaiföld új arcát mutatták be a Kiscelli Múzeumban

Az egzotikus tájak és a populáris gasztronómia mellett a divat terén is büszkélkedhet Thaiföld, hiszen…

Folytatás →

Epres-rebarbarás túrógombóc és ehető csomagolás a Gourmet Fesztiválon
Permalink

Epres-rebarbarás túrógombóc és ehető csomagolás a Gourmet Fesztiválon

Nemzetközi sztárséfek, a hazai gasztronómia legjobb éttermei, cukrászdái és pincészetei, valamint számos program várta a…

Folytatás →

Emmanuel Macron a világörökség részévé tenné a bagettet
Permalink

Emmanuel Macron a világörökség részévé tenné a bagettet

A francia pékek mellé állt maga az elnök is, aki azt szeretné, ha a bagett…

Folytatás →

Tányér helyett iPad? Egy Michelin-csillagos étteremben: igen!
Permalink

Tányér helyett iPad? Egy Michelin-csillagos étteremben: igen!

Egy felső kategóriás étteremben nem csak az ételeknek, hanem minden egyébnek is le kell nyűgöznie…

Folytatás →

Beindult a Koreai Kulturális Fesztivál
Permalink

Beindult a Koreai Kulturális Fesztivál

A tavalyi sikeren felbuzdulva 2016-ban új szintre emelve nyitja meg kapuit a Koreai Kulturális Fesztivál.…

Folytatás →

Minden a tányéron dől el – merre tart a magyar gasztronómia?
Permalink
Kiemelt

Minden a tányéron dől el – merre tart a magyar gasztronómia?

Vasárnap rendezik a Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT) éves nagyrendezvényét Veszprémben. Örökségünk és kreativitásunk – ennek…

Folytatás →

Pisztráng és lángos a szezonnyitó bulin
Permalink

Pisztráng és lángos a szezonnyitó bulin

ÉS tényleg hagyománnyá vált, hogy az őszi gasztronómiai szezont a Kempinski bisztrójában köszönti az úri…

Folytatás →

Japánban már robot készíti a szusit
Permalink

Japánban már robot készíti a szusit

A japán robotika addig fejlődött, hogy igazából meg sem lepődünk a szusikészítő roboton. Ez viszont…

Folytatás →

Kutyahússal számolná fel az éhínséget Kim Dzsongun
Permalink
Kiemelt

Kutyahússal számolná fel az éhínséget Kim Dzsongun

Nemrég fűzőversenyt is tartottak a fővárosban, hogy ezzel népszerűsítsék a kutyahús fogyasztását Észak-Koreában, ahol egyre…

Folytatás →

Finom, tápláló – együnk rovarokat
Permalink

Finom, tápláló – együnk rovarokat

Bármennyire is gondoljuk taszítónak, számos olyan nép van a világon, amely fogyaszt bogarakat, rovarokat. A…

Folytatás →