Az egzotikus tájak és a populáris gasztronómia mellett a divat terén is büszkélkedhet Thaiföld, hiszen…
Gasztronómia
Epres-rebarbarás túrógombóc és ehető csomagolás a Gourmet Fesztiválon
Nemzetközi sztárséfek, a hazai gasztronómia legjobb éttermei, cukrászdái és pincészetei, valamint számos program várta a…
Emmanuel Macron a világörökség részévé tenné a bagettet
A francia pékek mellé állt maga az elnök is, aki azt szeretné, ha a bagett…
Tányér helyett iPad? Egy Michelin-csillagos étteremben: igen!
Egy felső kategóriás étteremben nem csak az ételeknek, hanem minden egyébnek is le kell nyűgöznie…
Beindult a Koreai Kulturális Fesztivál
A tavalyi sikeren felbuzdulva 2016-ban új szintre emelve nyitja meg kapuit a Koreai Kulturális Fesztivál.…
Minden a tányéron dől el – merre tart a magyar gasztronómia?
Vasárnap rendezik a Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT) éves nagyrendezvényét Veszprémben. Örökségünk és kreativitásunk – ennek…
Pisztráng és lángos a szezonnyitó bulin
ÉS tényleg hagyománnyá vált, hogy az őszi gasztronómiai szezont a Kempinski bisztrójában köszönti az úri…
Japánban már robot készíti a szusit
A japán robotika addig fejlődött, hogy igazából meg sem lepődünk a szusikészítő roboton. Ez viszont…
Kutyahússal számolná fel az éhínséget Kim Dzsongun
Nemrég fűzőversenyt is tartottak a fővárosban, hogy ezzel népszerűsítsék a kutyahús fogyasztását Észak-Koreában, ahol egyre…
Finom, tápláló – együnk rovarokat
Bármennyire is gondoljuk taszítónak, számos olyan nép van a világon, amely fogyaszt bogarakat, rovarokat. A…