Tányér helyett iPad? Egy Michelin-csillagos étteremben: igen!

Egy felső kategóriás étteremben nem csak az ételeknek, hanem minden egyébnek is le kell nyűgöznie a betérő vendéget, és ezért a személyzet mindent meg is tesz. Ami pedig a tálalást illeti, úgy látszik, ezen a téren is van hová fejlődni. Van ugyanis, ahol iPaden szolgálják fel az ételt.

A San Franciscó-i Quince étterem nem találta elég menőnek a hagyományos tálalást, ezért kitalálták, hogy egy extravagáns opcióhoz nyúlnak, és iPaden tálalják a fogásokat.Korábban már egy spanyol séf, Elena Arzak is használta a kütyüt hasonló módon, nem eredeti céljának megfelelően, az amerikai étterem pedig átvette a trendet.

quince

Az „Aranyat kereső kutya” fantázianévvel ellátott fogást – amit az iPaden szolgálnak fel-, ropogós gesztenye, zeller, vargánya és szarvasgombás ricotta alkotja. A tálalás csodás látványt nyújt, hiszen a készüléken közben egy videó fut egy szarvasgombát kereső kutyáról, így igazán futurisztikus élményben lehet része annak, aki elfogyasztja a 220 dolláros ételt a Michelin-csillagos étteremben.

mmm

Fotó forrása: Instagram/dyhuang23

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez