LATIMO Üdvözlet Panama nemzeti ünnepe alkalmából

Panama novembert hosszú ideje a közép-amerikai ország nemzeti hónapjaként tartja nyilván, amikor több napon is megemlékezik a függetlenség kivívásáról, illetve a nemzeti identitáshoz kapcsolódó különféle fontos eseményekről.

Ebből az alkalomból Balogh Sándor a LATIMO Egyesület elnöke, illetve a vezetőség tagjai, a tagság nevében az alábbi levélben üdvözölték Szmirnov Ivánt, a a közép-amerikai országban kapcsolatainkat megszemélyesítő tiszteletbeli konzult.

Honorable Señor

Istvan Szmirnov

Cónsul Honorario

PANAMA

Honorable  Señor Cónsul,

Por ocasión de la celebración de la proclamación de la independencia de Panamá, el Directorio de LATIMO, en nombre de todos sus miembros, le hace llegar sus más cálidas a sinceras felicitaciones y los mejores deseos a Ustedes, al pueblo panameño así como  a todos los húngaros que viven en Panamá.

Al celebrarse este día tan especial para su patria queremos asegurar que LATIMO seguirá trabajando para que los tradicionales lazos de amistad y cooperación entre nuestros países y pueblos sean aún más fortalecidos.

Felices fiestas patrias!

Atentamente

Sándor Balogh – Presidente, Tamas Toth  Secretario General, Zsuzsanna Kaszab – Miembro del Directorio

 

Tisztelt Konzul Úr,  

Panama függetlenségének évfordulója alkalmából a LATIMO vezetősége, a szervezet valamennyi tagja nevében, üdvözletét és a legőszintébb jókívánságait küldi Önnek, a panamai népnek, egyben a Panamában élő valamennyi magyarnak.

A hazája számára különösen fontos eseményről történő megemlékezés kapcsán a LATIMO biztosítani kívánja Önöket, továbbra is azért fog tevékenykedni, hogy az országaink közötti együttműködés tovább erősödjék.

Boldog Nemzeti Ünnepet!

Tisztelettel

Balogh Sándor – elnök, Tóth Tamás – főtitkár; Kaszab Zsuzsanna – vezetőségi tag”

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez