Facebook főnök: Csak azt veszem fel, akinek szívesen dolgoznék magam is

Mark Zuckerberg a világ 16. leggazdagabb embere a nemrég közzétett Forbes listán. A 30 éves Facebook főnök arról is beszélt Barcelonában, a világ legnagyobb mobil vásárán, hogy nála mi a legfontosabb szempont a felvételi interjúkon.

A jó munkaerő az, akiből jó főnök lesz. Ez a véleménye a világ egyik legsikeresebb vállalkozójának a 30 esztendős Mark Zuckerbergnek. “Csak azt veszem fel, akinek magam is szívesen dolgoznék”- hangsúlyozta a fiatal főnök, aki egész Facebook várost épít most San Franciscóban, hogy gyorsan növekvő cégének minden munkatársa kényelmes körülmények között dolgozhasson.

A 40 év alatti dollár milliárdosok között Mark Zuckerberg az első a Forbes listán. A Facebooknak több mint egymilliárd felhasználója van. Nem mindenki rajong a sikeres ifjú menedzserért: a nagy telefontársaságok azt állítják, hogy őket terhelik a hálózatfejlesztés költségei, miközben a Facebook lenyúlja a hasznot. A Digicel telefontársaság főnöke így jellemezte Mark Zuckerberget Barcelonában:

Ő az a jó fej srác, aki nem hoz semmit a buliba, viszont eszik és iszik három helyett, és megpróbálja elcsábítani a csajodat. Amikor emiatt ki akarod rúgni, akkor csak néz rád ártatlan kék szemekkel: mit vétettem?!

(Fotó:GettyImages)

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez