A legfurább orosz alkalmazások

A következőkben bemutatunk hat sajátosan orosz applikációt és játékot, amelyek komoly letöltési számokkal büszkélkedhetnek. Nem meglepő módon a hatból háromnak nemcsak, hogy köze van Putyinhoz, de a nevükben is benne van az orosz elnök neve.

Az orosz busz szimulátor 3D

Oroszországban eljárt az idő a tömegközlekedési eszközök felett, egy ottani busz átlagéletkora több mint 30 év. A legtöbb régi modell (mint a PAZ, MAZ vagy LUAZ) még a Szovjetunió idején készült. Ha esetleg valami véletlen folytán azonban a mi környékünkön új buszok vannak, akkor ez az alkalmazás kárpótolhat minket. Egy Iván nevű buszsofőrrel vagyunk, a cél, hogy mi legyünk a legjobb buszvezetők a városban.

iTreby

Nincs ideje templomba menni? Lenne mit meggyónni vagy nem imádkozik eleget? Itt az iTreby. Mindössze 33 rubelért (154 forint) választhatunk 25 különböző ima közül. Mivel az oroszok nagy része vallásos, így feltehetőleg komoly összegeket zsebel be az iTreby.

Putin Speaks

Az ország vezetője, akit a nyugat egyöntetűen utál, de saját országában elképesztő elismerésben részesül (a lakosság 85%-a támogatja – Levada Center) most megismétel mindent, amit telefonunk mikrofonjába mondunk. Persze ha már unjunk magunkat, akkor néhány alapértelmezett megszólalással szórakoztathatjuk barátainkat, sőt még táncra is bírhatjuk az orosz kormányfőt.

Putin Simulator

Ebben a valósághoz megszólalásig hasonlító szimulátorban egy rövid ideig mi magunk válhatunk Putyinná. Mi dönthetjük el kinek nem adunk gázt, kit küldünk börtönbe és mit teszünk az ellenzékkel.

Like Putin

Hasonló az előzőhöz, de itt sokkal izgalmasabb ügyeket intézhetünk a kormányfő szerepében. Tűzvészeket állíthatunk meg, ladánkkal az egészen országot átszelve segíthetjük ki az orosz focicsapatokat és rúghatunk gólt az utolsó pillanatban.

Russia Simulator

Akart már valaha orosz politikus lenni? Ha igen, akkor itt a lehetőség, hogy ellophassa a közpénzeket és adjon, illetve elfogadjon kenőpénzeket. Persze féleértés ne essék, a “játéknak semmi köze a valósághoz”, ahogyan azt a készítők fel is tüntették a játék oldalán.

Fotó: Wikipedia

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez