Adams koncert a MondoConon

A MondoCon Magyarország legnagyobb japán pop-kulturális rendezvénysorozata ezúttal is japán előadót hoz el hozzánk. Április 11-én az Adams nevű formáció ad koncertet, a szubkultúra rajongóinak nagy örömére.

A rendezvény a japán rajzfilmek és képregények szerelmeseinek, a videojáték-rajongóknak, valamint a sci-fi/fantasy műfajok kedvelőinek nyújt egész napos változatos programokat. 2008 óta töretlen népszerűséggel kerülnek megrendezésre a MondoConok, idén jelentősen bővül a rendezvény mérete és programkínálata is.
2015_Mondocon_tavasz

2015. április 11-én és 12-én, mindkét napon délelőtt tíz órától este kilenc óráig tart a szórakoztató rendezvény.

Helyszín: Hungexpo, Budapest, Albertirsai út 10.

Ízelítő a programokból:

– Látványos cosplay (jelmez) verseny, több, mint kétszáz nevezővel, amely egyben Európa legrangosabb jelmezversenyének, az EuroCosplay-nek a regionális selejtezője.

– A szombati napot az ADAMS nevű japán rock zenekar koncertje zárja, akik először lépnek fel Magyarországon!

– Közönségtalálkozó a legújabb magyar sikerfilm, a „Liza, a rókatündér” alkotóival.

– A rendezvény kulturális programjait színesíti A Koreai Kulturális Központ, kézműves programokkal, előadásokkal, tradicionális ruhák felpróbálási lehetőségével.

– Magyarország legnépszerűbb League of Legends bajnokságának a döntője a MondoCon keretein belül kerül lebonyolításra – tucatnyi más izgalmas videojáték versennyel egyetemben.

– Kerekasztal-beszélgetések és workshopok, sztárvendégekkel (kultúra, anime, sci-fi, fantasy témában).

mondocon_press0011

A felsoroltakon kívül számos egyéb izgalmas program, bemutató, vetélkedő, kvízjáték, szabad konzolozás, gó és DDR is várja a látogatókat. A rendezvényen számos kiadó, képregénybolt, geek üzlet kínálatából válogathatnak az érdeklődők, de tehetséges hazai alkotók kézműves termékei is megvásárolhatók lesznek. A legkülönfélébb hazai klubok is képviseltetik magukat (Star Wars, Aliens, Gyűrűk Ura, Trónok Harca, stb.), valamint több budapesti japán, távol-keleti étterem is kitelepül a rendezvényre!

További részletek: www.mondocon.hu

A szombati napot az ADAMS nevű japán rock zenekar koncertje zárja, akik először lépnek fel Magyarországon!

adams2015

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez