Egyszerre bukott le mind a 17 szeretője előtt

A férfinak, aki megcsalja a párját vagy a feleségét, az a legszörnyűbb rémálma, hogy partnerei megtudják az igazságot, rájönnek a hűtlenségre. Ez semmi ahhoz képest, amit egy kínai férfi élt át, akinek 17 szeretője volt, és akik előtt egyszerre bukott le.

A férfit azóta a megcsalások mesterének nevezik Kínában. Nyilván sok férfi példaképe lett, bár valószínűleg ő nem tartja magát annyira szerencsésnek. Egy végzetes éjszakán Jüan, a mester autóbalesetet szenvedett, ami miatt kórházba szállították. Bár a sérülései nem voltak életveszélyesek, a kórház értesítette hozzátartozóit, akik aztán rohantak meglátogatni őt. A látogatók közt persze ott volt Jüan barátnője is, egészen pontosan mind a 17, valamint a gyermeke. Úgy látszik, a férfi sokkal jobban ért a nőkhöz, mint az autóvezetéshez, ugyanis a nők korábban sosem hallottak egymásról.

Bár a történet viccesnek tűnik, a lányok valószínűleg nem annyira boldogok. Idegesen érkeztek a kórházba, ahol végül megdöbbentek a többi lány látványától. Ahogy az egyik – most már volt – barátnő fogalmazott: „Nagyon aggódtam miatta, mikor meghallottam, hogy kórházba került. De amikor egyszer csak egyre szebb lányok jelentek meg az ágyánál, nem tudtam sírni többé.”

Illusztráljuk, mit láthatott Jüan, miután felébredt a kórházban.

Hasonló hangulat uralkodhatott a kórházban.
Hasonló hangulat uralkodhatott a kórházban.

Néhány lány egyébként azt hitte, hogy ő az egyetlen, és már az esküvőt tervezgette, sőt olyan is volt, akitől gyermeke született a férfinak. Ami minden lányban közös volt, az az, hogy rendszeresen anyagilag is támogatták a férfit. Évekig ők tartották el.

Az internetezők körében mégis nagy tiszteletnek örvend a férfi, hiszen mások egy nővel sem bírnak, Jüan pedig bravúrosan 17 nőt kezelt egyszerre. Sokan ugyanakkor kacsának tartják a hírt, kétlik, hogy a férfi mind a 17 embert megtette volna értesítendő személynek abban az esetben, ha baleset éri. A hír a South China Morning Post oldalán jelent meg, sok kommentelő azonban úgy véli, hogy ez csupán az állami média szenzációhajhász kitalációja.

Hogy az eset valóban megtörtént-e, vagy csupán a média gyártotta a hírt, egyelőre nem lehet tudni. Talán igaz, csak mi nem tudjuk elképzelni, hogy valaki 17 barátnőt tartson egyszerre.

(Fotó:Youtube; Wikipedia)

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez