A szupermodell abbahagyja. A testére hallgat

Visszavonul a kifutókról a két évtizede aktív brazil szupermodell, Gisele Bündchen. Azt mondja: a teste kérte arra, hogy hagyja abba.

14 évesen kezdte a karrierjét. Most 34, és utoljára a Sao Paulo-i divathéten vonul majd végig a kifutón. Mert, mint a Folha de Sao Paulo című lapnak elmondta, megtanult hallgatni a testére. “A testem automatkusan elárulja, mi az, amit érdemes csinálnom. Most azt kéri, hogy hagyjam abba. Tisztelem a testemet, kiváltság, hogy képes vagyok leállni.”

Pedig a Forbes magazin szerint ma ő a világon a legjobban megfizetett modell. Csak a kifutótól búcsúzik most el: más munkát vállal még, és többet akar lenni a családjával is. A szőke brazil szépség, aki már korábban csökkentette a bemutatói számát, a New England Patriots sztárjának, Tom Brady-nek a felesége, és két gyermekük van: Benjamin és Vivian Lake.

Giselle Bündchen már nyolc éve a világ legtöbbet kereső modellje: 47 millió dollár az éves jövedelme. Dolgozott szinte mindenkivel a divatszakmában, akivel érdemes: Chanel, Valentino, Versace, Louis Vuitton, Alexander Wang, Balenciaga és Carolina Herrera kollekcióit éppen úgy népszerűsítette, mint a Victoria’s Secretét, amelynek többször is ő volt az “Angyala”. Bennfentesek szerint most a reklámszakmában készül karriert csinálni. A Sao Paulo-i divathét, amelyen utoljára jelenik meg a kifutón, holnap kezdődik.

(Visited 2 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez