Hároméves kisfiú lelőtte egyéves testvérét Amerikában

Szomorú nap ez Cleveland számára- mondta a város rendőrfőnöke, miután a kórházból megjött a hír: az egyéves csecsemő meghalt.

Hogy kerülhetett töltött fegyver a hároméves kisfiú kezébe? Senki sem tudja. A házban a hírek szerint egy gyermekeit egyedül nevelő anya él három pici gyerekkel. Az anya sikoltozását hallották a szomszédok. A rendőrök és a mentősök  percek alatt megérkeztek, és a kis áldozatot kórházba szállították. Sajnos hiába …

A szomorú eset újra kiélezi a vitát az Egyesült Államokban a fegyvertartásról. Nemrég egy kétéves kisfiú az édesanyját lőtte le egy bevásárló központban. A kisfiú a bevásárló kosárban ült. Megtalálta a mama pisztolyát. Mosolyogva ráfogta, és elsütötte azt. Az édesanyja meghalt. Obama elnök ennek kapcsán úgy nyilatkozott, hogy újra kellene gondolni a fegyvertartási törvénykezést. Az elnök szeretne szigorítani, de a fegyver lobbi igen erős. Bár az ilyen esetek, amikor egy hároméves gyerek végez egy egyéves csecsemővel, újra mozgósítják a fegyvertartás ellenfeleit az Egyesült Államokban.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez