Csak erős idegzetűeknek: Megtörtént a lehetetlen, valaki befejezte a WoW-ot

A 2004-ben indult MMORPG-t (nagyon sok szereplős online szerepjáték) milliók játsszák a világ minden pontján egészen a mai napig. A híresen játék ereje lényegében abban rejlik, hogy szinte a végtelenségig tart. Felfoghatatlanul sok lehetőség van benne és mivel nincs igazán megjelölve, hogy mi a végső cél, így „befejezni” sem igazán lehet. Egy Хируко nevű orosz játékosnak most azonban mégis sikerült.

Ez azt jelenti, hogy sikerült mind a 2057 achievementet megcsinálnia, ami talán csak azoknak mond valamit, akik valaha játszottak a WoW-al. Fogalmazzunk úgy, hogy Хируко a játék 11 éves pályafutása alatt minden kitalált lehetőséget kipróbált és be is fejezett. Fontos tényező, hogy ez alatt az időszak alatt több mint 100 millió felhasználó csatlakozott hosszabb-rövidebb időre a World of Warcraft kitalált világához és egyiküknek sem sikerült.

Feltehetőleg Хируко most nagyon boldog, azonban furcsa érzés lehet a világ talán legnagyobb nerdjének lenni. Mivel ezzel gyakorlatilag kivégezte a játékot, jelenleg nincs nagyon mit csinálnia, esetleg megpihen, amíg ki nem jön a következő kiegészítő, amiből eddig ötöt adott ki a Blizzard az évek során.

Fotó: Europress AFP Images

(Visited 3 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez